SC CEPROINV SA FOCSANI este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 1991 de catre un grup de specialisti cu experienta in tehnica de prelucrare a maselor plastice, inclusiv a PTFE (politetrafluoretilena).
Compania s-a dezvoltat si a castigat teren pe piata, ca principal furnizor de produse din mase plastice tehnice, in special din PTFE (politetrafluoretilena).
Gama de produse fabricate de CEPROINV SA FOCSANI are aplicatii in aproape toate industriile, respectiv: petrochimie, industria navala, electronica, energetica, metalurgie siderurgie, industria alimentara, industria usoara, industria farmaceutica, in transporturi, constructii, masini - unelte, etc.
CEPROINV SA FOCSANI poate executa, la cerere, dupa modelul sau documentatia clientului, o gama larga de piese finite si piese de schimb, atat din materiale plastice tehnice cat si din materiale metalice (otel, fonta, bronz, etc).
Societatea noastra acorda aceeasi atentie si promptitudine, atat comenzilor de serie pentru marile companii, cat si cererilor de prototipuri sau unicate, pentru institutele de cercetare, facultati si persoane fizice.
Prin experienta castigata de-a lungul anilor, CEPROINV vine in intampinarea beneficiarilor cu solutii alternative pentru utilizarea maselor plastice tehnice in locul materialelor clasice, solutii ce devin extrem de avantajoase, atat ca pret cat si ca parametri tehnici.
Principalele produse oferite pietei sunt:
Semifabricate si piese finite din PTFE (politetrafluoretilena);
Semifabricate si piese finite din mase plastice tehnice generale (PA, PE, PEHD, PC, PC celular, POM, PET, PMMA, PP, PVC);
Semifabricate si piese finite din mase plastice tehnice avansate (PAI, PBI, PEI, PSU, PEEK, PVDF,SEMITRON Esd, etc.);
Piese finite din materiale metalice (otel, fonta, bronz, etc).

Piese finite din materiale nemetalice (textolit, poliuretan, cauciuc, etc.)
Inca din anul 1998, CEPROINV S.A. Focsani este prezenta in fiecare an la TIB- Targul International Tehnic Bucuresti, la ROMEXPO, in Pavilionul Central (A) unde sunt
prezentate produsele societatii si sunt oferite informatii suplimentare referitoare la aplicatii ale PTFE (politetrafluoretilena) si ale altor mase plastice tehnice.
Aliniindu-se cerintelor privitoare la calitatea produselor, CEPROINV SA FOCSANI are certificat Sistemul de Management al Calitatii, conform ISO 9001: 2008.
Prin seriozitate, calitate si pret, compania noastra a castigat si pastrat increderea clientilor, avand acum peste 3700 de beneficiari inscrisi in baza de date.
Copyright (c) 2020 CEPROINV - All rights reserved.
Design & promotion by