Politetrafluoretilena (PTFE)
POLIFLUORURA DE VINILIDEN (PVDF), POLITETRAFLUORETILENA aditivata PTFE)
PVDF 1000 - FLUOROSINT

Acesti fluoropolimeri prezinta proprietati mecanice excelente combinate cu o rezistenta chimica extraordinara.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Temperatura de lucru max. admisibla in aer ridicata (260° C in regim continuu pentru FLUOROSINT si 150° C pentru PVDF 1000);
Rezistenta chimica si la hidroliza excelenta;
Rezistenta UV si la intemperii remarcabila;
Rezistenta mecanica, rigiditate si rezistenta la fluaj bune;
Proprietati bune de alunecare si rezistenta la uzura;
Inflamabilitate intrinseca scazuta;
Proprietati de bun izolator electric.

APLICATII CONSACRATE

Carcase pentru pH-metre - carcasele pentru pH-metre industriale, utilizate in medii chimice agresive, sunt executate din PVDF 1000. Rezistent mecanic si suficient de rigid, acest material garanteaza o durata lunga de functionare fara intretinere si infiltratii.
Lagar pentru bratul masinii de spalat vase - aceste lagare executate din FLUOROSINT 207 ofera o durata de functionare de 20 ani. Prezentand compatibilitate cu alimentele si rezistenta excelenta la hidroliza, acest sort constituie o solutie sigura, ce nu necesita intretinere.

PVDF 1000 natur (alb)
PVDF 1000 este un fluoropolimer cu o cristalinitate ridicata, neaditivat, ce combina proprietati mecanice, termice si electrice bune cu o excelenta rezistenta chimica. El prezinta de asemenea o buna rezistenta la radiatia de inalta energie. In plus, compozitia materiei prime folosite pentru producerea de semifabricate din PVDF 1000 este in concordanta cu reglementarile EU / FDA privind masele plastice care intra in contact cu alimentele.
PVDF 1000 este un material tehnic versatil adecvat ]n mod special pentru fabricarea de componente necesare industriilor petrochimica, chimica, metalurgica, alimentara, a hartiei, farmaceutica si nucleara.

FLUOROSINT

FLUOROSINT 500 (fildes)
Aditivat cu o mica sintetica, acest material prezinta, pe langa rezistenaa chimica si la hidroliza remarcabila, proprietati mecanice si tribologice foarte bune.
FLUOROSINT 500 are o rezistenta la deformare sub sarcina de 9 ori mai mare decat PTFE neaditivat. Coeficientul sau de dilatare chimica liniara se apropie de coeficientul de dilatare al aluminiului si este de 1/5 din cel al PTFE pur, eliminand adesea problemele de montare si ajustare. Este considerabil mai dur decat PTFE pur, are caracteristici de uzura mai bune si isi mentine proprietatile de frecare scazuta.
FLUOROSINT 500 este neabraziv pentru majoritatea suprafetelor de contact.

FLUOROSINT 207 (alb)
Compozitia materiei prime folosite pentru producerea lui FLUOROSINT 207 este adecvata contactului cu alimentele, conform reglementarilor EU / FDA. In combinatie cu performantele mecanice bune, rezistenaa sa chimica si la hidroliza, aceasta caracteristica deschide numeroase posibilitati de utilizare in industriile alimentare, farmaceutice si medicale.

OBSERVATII IMPORTANTE

Performantele mecanice ale PVDF 1000, FLUOROSINT 207 si FLUOROSINT 500 nu sunt chiar asa de bune precum ale celorlalte produse din mase plastice avansate
(Ex.: KETRON PEEK, ORLON PAI, CELAZOLE PBI,...).
Copyright (c) 2020 CEPROINV - All rights reserved.
Design & promotion by